Skip to content

DARD CONSTRUKSION 3
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-29 07:44:33
JSON

NIPT: M21810035N
Administrator: Hekuran Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim per qendra rezidenciale dhe jorezidenciale, Hoteleri
Emërtime të tjera Tregtare: DARD CONSTRUKSION 3
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/05/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 400 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr.Durresit, Njesia Bashkiake Nr.9, Zona Kadastrale 8310, Nr Pasurie 6/482/Nd-N77, Vol 57, Faqe 223, Kodi Unik 8310057223

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar 29.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja