Skip to content

SHOQËRIA RAJONALE UJËSJELLËS KANALIZIME BERAT SH.A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-12 08:05:51
JSON

NIPT: M23511002O
Administrator: Pelivan Sinaj
Objekti i Veprimtarisë: a) Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem i konsurnatoreve dhe shitja e tij; b) Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem; c) Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se konsumatoreve; 9) Sherbimi i grumbullimit, largimit dhe trajtimit te ujerave te ndotura; d) Mirembajtja e sistemeve te ujerave te ndotura, si dhe te impianteve te pastrimit te tyre. 2. Shoqeria duhet te realizoje cdo lloj operacioni financiar apo tregtar qe lidhet direkt apo indirekt me objektin e saj, brenda kufijve te parashikuar nga legjislacioni ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: UJËSJELLËS KANALIZIME RAJONI BERAT
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 04/11/2022
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 100 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Rajmonda Shuka; Mimoza Kurti; Arisa Toska; Gerta Ismailaja; Elona Mistrovica; Erald Shushari; Arben Musaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Lagjja nr. 1, Rruga Antipatrea, objekti nr. 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.04.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Baja