Skip to content

SHOQERIA RAJONALE UJESJELLES KANALIZIME POGRADEC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-14 13:12:11
JSON

NIPT: M24416601U
Administrator: Johan Sterjo
Objekti i Veprimtarisë: Sherbimi i fumizimit me uje te pijshem i konsumatoreve dhe shitja e tij. Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se konsumatoreve. Sherbimi i grumbullimit, largimit dhe trajtimit te ujerave te ndotura. Mirembajtja e sistemeve te ujerave te ndotura, si dhe te impianteve te pastrimit te tyre.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26/07/2022
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 100 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Albina Xhyheri; Aida Çela; Florinda Buzhiqi; Aurel Karriqi; Paskalino Ziko
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pogradec, Lagja 2, Ujesjellesi Pogradec

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.08.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Baja