Skip to content

BRATAJ STONE 22
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-29 13:45:29
JSON

NIPT: M26814207E
Administrator: Daniel Lakuriqi
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e shfrytezimit, prodhimit, perpunimit dhe tregetimit te lendeve minerare.Shfrytezim kavash minerale. Prodhim, përpunim dhe tregtim te lendeve minerare. Import eksport i lendeve minerare, Punime mermeri. Punime guri. Shfrytezime inertesh. Shoqëria do të ofroj shërbimet Import-Eksport, të prodhimeve të saj, me shumice dhe pakice, brenda dhe jashtë shtetit shtetit shqiptar, për vete dhe për të tretë. Mund te marre pjese dhe te bashkepunoje edhe me shoqeri te vera tregtare, sipermarrje te cdo lloji, qe kane lidhje me objektin e veprimtarise se saj. Te krijoje, bleje, financoj, investoj, te hyje ne maredhenie te ndryshme me te tretet, te kryej sipermarrje dhe projekte të ndryshme, te ofroj sherbime Transporti, Importi Eksporti per persona Fizik dhe Juridik. Shoqëria mund të zgjeroj objektin e veprimtarisë ne gjithçka parashikon ligji shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: BRATAJ STONE 22
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/05/2022
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Lagjja Pavaresia, Rruga "Cajupi", Pallati Ringjallja, Kati 2, Nr. 4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar 29.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja