Skip to content

PetVille
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-12 13:23:50
JSON

NIPT: M32407028G
Administrator: Kliton Xhemali
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, shitja me shumice dhe pakice , shperndarja, shitja nepermjet internetit (web), promocioni i produktve ushqimore dhe shtesave me origjine bimore dhe shtazore per kafshe, Import-eksport, shperndarje dhe shitje e paisjeve per kafshe . Ne fushen e import-eksportit, prodhimit dhe tregtimit te te gjitha mallrave industriale, ushqimore , bujqesore e blegtorale,etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/12/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I.R_L HOLDING, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë me date 15.10.2023, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M32224023A, me seli qendrore ne Tirane, Bulevardi Bajram Curri,Pallatet 1- Maji,Shkalla 6,Apartamenti 55,Tirane-Albania dhe me ortake Luis Shtëpani dhe Renald Shtëpani. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 12.02.2024) .

II. E.K HOLDING, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë me date 15.10.2023, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M32224010O, me seli qendrore ne Tirane, Bulevardi Bajram Curri,Pallatet 1- Maji,Shkalla 6,Apartamenti 55,Tirane-Albania dhe me ortake Eris Xhemali dhe Kliton Xhemali. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 12.02.2024) .

III. AG HOLDING, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë me date 24.10.20223, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M32226034B, me seli qendrore ne Tirane, Rruga Myslym Shyri,Pallati Dumus,Kati 2,Tirane-Albania dhe me ortake Arbër Habilaj dhe Geraldo Habilaj. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 12.02.2024) .

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 07.12.2023, terhequr nga QKB ne daten 12.02.2024 , Pronare perfitues te shoqërisë PetVille jane:

I. Kliton Xhemali, shtetas shqiptar, lindur me 1983, pronar përfitues per 20% te kapitalit, pasi zotëron 50% te kapitalit te shoqërisë E.K HOLDING, e cila eshte shoqëri meme per PetVille me 40% te kuotave te shoqërisë.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 01.12.2023.

II. Eris Xhemali, shtetas shqiptar, lindur me 1991, pronar përfitues per 20% te kapitalit, pasi zotëron 50% te kapitalit te shoqërisë E.K HOLDING, e cila eshte shoqëri meme per PetVille me 40% te kuotave te shoqërisë.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 01.12.2023.

III. Arbër Habilaj, shtetas shqiptar, lindur me 1991, pronar përfitues per 20% te kapitalit, pasi zotëron 50% te kapitalit te shoqërisë AG HOLDING, e cila eshte shoqëri meme per PetVille me 40% te kuotave te shoqërisë.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 01.12.2023.

IV. Geraldo Habilaj, shtetas shqiptar, lindur me 1989, pronar përfitues per 20% te kapitalit, pasi zotëron 50% te kapitalit te shoqërisë AG HOLDING, e cila eshte shoqëri meme per PetVille me 40% te kuotave te shoqërisë.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 01.12.2023.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Kavajes ,Pallati Sun Tower,Kati 8,Ap 22 Tirane,Albania

Adresa:
1.Tirane, Rruga Sami Frashri,Ndertesa nr 1,Hyrja 1,Kati 1,Tirane Albania
2. Tirane, Rruga Sami Frashri ,Ish Blloku,Hyrja 1,Kati i pare ,Ngjitur me Market Well.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.02.2024
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 12.02.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani