Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkia Kurbin
Rezultate gjithsej: 4

UJESJELLES KANALIZIME DURRËS Sh.a

J61819502V
(Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm i konsumatorëve dhe shitja e tij. Mirëmbajtja e sistemit/sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit për plotësimin e kërkesës)

Durrës -297534844 ALL

UJESJELLES KANALIZIME KURBIN Sh.a

J77506306D
(Furnizim me ujë.)

Lezhë ALL

Ujësjellës - Kanalizime Kurbin (Ish-Ujësjellësi Kurbin)

K07628310A
(Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm i konsumatorëve dhe shitja e tij. Mirëmbajtja e sistemit /sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm. Prodhimi dhe / ose blerja e ujit për plotësimin e kërkes)

Lezhë -70733236 ALL

Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lezhë sh.a.

M28314503C
(a) Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem i konsumatoreve dhe shitja e tij; b) Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem; c) Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses s)

Lezhe ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni