Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkia Mallakaster
Rezultate gjithsej: 4

UJESJELLES KANALIZIME MALLAKASTER Sh.a

J77517803S
(Ujësjellës kanalizime.)

Fier ALL

UJESJELLES - KANALIZIME MALLAKASTER ( ish ""Ujesjelles Kanalizime" SH.A Mallakaster")

K47605804N
()

Mallakaster -39168276 ALL

Bylis.

L18407801Q
(Krijimi i ekipeve zinxhir për sportin e futbollit, si dhe pjesëmarrja në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Futja në tregun e lojërave për të blerë lojtar sipas nevojave )

Mallakaster ALL

SHOQËRIA RAJONALE UJËSJELLËS KANALIZIME FIER SH.A

M23315402G
(Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem i konsumatoreve dhe shitja e tij. Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se konsurn)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni