Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Begator Mane
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

RO. GAT SECURITY

K11613005V
()

Tiranë 3924840 ALL

ROGAT S.T.C

L82308023S
(Veprimtari ne fushen e organizimit te kurseve tè trajnimit tekniko-profesional per kryerjen e sherbimit te sigurise fizike te objekteve, personave, vlerave monetare, materiale dhe sendeve te çmuara ne perp)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni