Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bledar Dhima
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

INFOSOFT SYSTEMS

J61820021C
(a. Importim, eksportim dhe tregtim te sistemeve te teknologjise se informacionit per perpunimin e te dhenave te te gjitha llojeve si: hardware, software, networking dhe te gjithe periferikeve te tyre. Montim ap)

Tiranë 657512470 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Info Business Solutions

L02214022G
(a. Disenjim software-i. Ketu pérfshihet analiza e kerkesave te sistemit software, projektimi i arkitektures dhe projektimi i detajuar i sistemit software; b. Zhvillim dhe mirembajtje sistemesh software. Ket)

Tiranë 11493374 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni