Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Carlo Corrubolo
Rezultate gjithsej: 2

WASTE TRADING SH.P.K.

L98018502L
(Tregtim, blerje, shitje, eksportim të lëndes së parë, lëndë dytësore, mbeturina jo të rrezikshme, mbeturina urbane, materiale inerte, mbeturina të mbledhura me pakicë, mbeturina nga punime industriale)

Lezhë ALL

LIP - LEZHA INDUSTRIAL PARK

M08328501I
(Zhvillimi dhe administrimi i veprimtarive ekonomike ne shtetin shqiptar, si ne favor te organeve publike dhe kompanive private, ne kontekstin e marredhenieve te vazhdueshme me institucionet qendrore dhe lokale,)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni