Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduart Muho
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

SILVI OIL&DRILLING (Ish SILVI CONSTRUKSION)

K53120401S
(Veprimtari private në fushën e ndërtimit, punime gërmimi në tokë, punime civile dhe industriale, rikonstruksion me mirëmbajtje godinash civile dhe industriale, veshje fasadash, rrugë, sheshe, autostrada)

Fier 68701260 ALL

FIN PEK PETROLEUM (Ish VECTOR)

L01410008B
(Kyerjen e te gjitha punimeve ndihmese ne puset e naftes e te gazit, ndertimi i rezervuareve metalike horizontale e vertikale, i vaskave te betonit, dambave te depozitimit te mbeturinave , ndertimi i tubacioneve)

Fier -1047819 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni