Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Emil Andoni
Rezultate gjithsej: 2

Maxteco

L61311022V
(Tregti / Prodhim/ Import-Eksport. Import-eksport, prodhimin, magazinimin, ruajtjen, transportin, dhënie me qira, shërbim mirëmbajtjeje dhe servis si dhe tregtimin me shumicë e pakicë të mallrave të ndrys)

Tiranë ALL

Unica Tech

L61329001U
(Tregti / Prodhim/ Import-Eksport. Import-eksport, prodhimin, magazinimin, ruajtjen, transportin, dhënie me qira, shërbim mirëmbajtjeje dhe servis si dhe tregtimin me shumicë e pakicë të mallrave të ndrys)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni