Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Feim Alliu
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

SARP & LAB ( shoqerite e perthithura "URANO ENGINEERING CONSULTANTS"; "KIBE ONE")

L41526502B
(Prodhimi dhe tregtimi i produkteve kimike per ndertim. Punime laboratori ne testimin e materialeve te ndertimit, gjeoteknike, etj, kalibrimin e makinerive dhe pajisjeve matese,certifikimin e sistemit te cilesis)

Durres 14563805 ALL

URANO ENGINEERING CONSULTANTS ( perthithur nga "SARP & LAB")

L81707505J
(Projektim, zbatim, supervision dhe kolaudim I ndertimeve civile, industrial, sociale, rrugore, portuale, aeroportuale etj. Prodhim, tregtim i produkteve kimike per ndertimet, punimet laboratorike, testime dh)

Durres ALL

SARP GROUP

M21313510M
(Prodhimi dhe tregtimi i produkteve kimike per ndertim .Punime laboratori ne testimin e materialeve te ndertimit, gjeoteknike, etj, kalibrimine makinerive dhe pajisjeve matese, certifikimin e sistemit te cilesis)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni