Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:G. P. G
Rezultate gjithsej: 5

BETA shpk

J62904026N
()

Ura Vajgurore 423007 ALL

VELLEZERIT-TOLA SH.P.K

K73512202L
(A. Të drejtojë, menaxhojë, mbikqyrë, dhe kontrollojë transmetimin, prodhimin, shpërndarjen, shitjen dhe blerjen e energjisë elektrike, pavarësisht formës nëpërmjet të cilës prodhohet. B.Të drejtoj)

Tiranë -56276 ALL

E VENTO srl Albania (ish "E-VENTO s.r.l. ALBANIA")

K81419015N
(Ndertim, projektim, studim, investim ne sektorin e hidroenergjitikes dhe ellektroenergjitikes.)

Tiranë ALL

HIDROALBANIA ENERGJI

K98420202O
(Projektim, ndërtim, operim dhe transferimi i hidrocentraleve "BORJE", ORESHKE. "CERNALEVE, dhe "CERNALEVE 1" tek Autoriteti i Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furni)

Kukës -15860601 ALL

Egnatia Hydropower

L82529203M
(Planifikimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i hidrocentraleve në lumin Gostimë me një kapacitet të instaluar nga lartësia 130 deri në 1350 metra mbi nivelin e detit, si edhe shitja e elektricitet)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni