Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Genci Agalliu
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

VELLEZERIT AGALLIU / M

K77405201T
(Tregtim me shumice i makinerive e veglave te punes.Tregti me shumice i vajrave lubrifikante,naftes import eksport i tyre,Tregti me shumice e pakice te artikujve te ndryshem industriale dhe ushqimore, materialev)

Vlore 10170069 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

FERRAMENTA VLORA

L47007202A
(Import-eksport, tregtim me shumice e pakice te artikujve te ndryshem ushqimore, fruta, perime, industriale, elektrike, pajisjeve te zyrave, materialeve te ndertimit, pjese kembimi, lende drusore, profileve te a)

Vlore 1783361 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni