Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Henrik Baçi
Rezultate gjithsej: 2

D-H Management & Consulting

L62415026J
(Shërbimin e konsulencës dhe organizimin ( drejtimin, zhvillimin, marketingun, shpërndarjen, dhe logjistiken) aktivitete të lidhura me menaxhimin, aktivitete të cilat lidhen me kërkimin shkencor, aktivitet)

Tiranë ALL

Gallo Albania (Ish GALLO Antifortunictica & Abbigliamento da lavoro)

L71705010E
()

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni