Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:INTESA SANPAOLO
Rezultate gjithsej: 2

VENETO BANKA (Ish Banka Italiane e Zhvillimit, Ish Dardania Bank)

J71928004K
(Grumbullim i kursimeve, dhënie kredie në forma të ndryshme, si dhe çdo aktivitet tjetër financiar.)

Tiranë -1043855000 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA (Ish "Amerikan Bank of Albania") (shoqeria e perthithur "VENETO BANKA")

J81817006P
(Veprimtari bankare: a. Pranimi i depozitave monetare ose i fondeve të tjera të riparueshme nga publiku dhe përdorimi i tyre për dhënie kredie e vendosje në emër dhe për llogari të vet. Veprimtari finan)

Tiranë 2668971000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni