Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Leorik Pepa
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

PEPA GROUP

L42215009L
(Ne veprimtarine tregtare per mallrat e import eksportit, te materialeve te industrise, bujqesise, te ndertimit, te sherbimit tregetar, etj. Ne prodhimin e industrise dhe te perpunimit te produkteve te industris)

Tiranë 22460707 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni