Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:MURAT ÇIL
Rezultate gjithsej: 2

BALKAN DRILL & CONSTRUCTION

L61305011A
(Konsulencë dhe shërbime në fushën e Sondazheve (Sondimit) dhe injeksioneve si dhe hapjen e degëve apo qendrave për shërbime të tilla, brenda dhe jashtë vendit. Konsulencë dhe shërbime në fushën e N)

Tiranë ALL

BALKAN DRILL & CONSTRUCTION ALBANIA

M12024011O
(Konsulence dhe sherbime ne fushen e Ndertimeve te ndryshme (civile, industriale etj.) Zbatimi i projekteve te ndryshme te ndertimit per vila per banim vetjak, pallate, qendra tregtare, ndertesa shumefuksiona)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni