Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mark Gjinaj
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

RAFAELO 2002

K22113003Q
(Import-Eksport të mallrave industriale, ushqimore, materiale ndërtimi (nga të gjitha llojet). Makineri dhe pjesë ndërrimi, mallra elektrike, hidraulike dhe hidrosanitare, lëndë drusore, të përpunuara d)

Tiranë 161723457 ALL

ECO MOTORS TRADE

L61313060U
(Objekti i veprimtarisë së shoqërisë në përputhje me legjisLaçionin tregtar aktual shqiptar do të jetë: import eksport, aktivitet në montimin e pajisjeve për uljen e ndotjes së mjedisit nga automjete)

Tiranë ALL

Rafaelo Resort

L88008503O
(Import-eksport mallrash te ndryshem ushqimore dhe tregtare. Tregti me shumice dhe pakice mallrash te ndryshme, tregti ne fushen e ushqimit social, hoteleri turizem, si : Bare, restorante, piceri, fast food, )

Lezhe ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni