Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1736

Lorenc Alushi 

L54507001N
(Tregti me shumice dhe pakice te materialeve hidraulike, elektrike dhe hidrosanitare dhe magazinim mallrash. Lavazh.)

Korçe ALL

Gazmir Harremi

L54521403I
(Import-eksport te paletave te perdorura, dhe prodhim tregtim te paletave, fuçia dhe arka, tregtim artikuj te ndryshem jo ushqimor. Per te bere punime ne pyje : permiresim, rehabilitim, mbjellje ne pyje, punime)

Fier ALL

Rukije Balliu

L54529401J
(Tregti materiale elektrike, hidraulike, vegla pune etj. Punime hidraulike.)

Fier ALL

Andoneta Gërdhuqi

L54602804R
(Tregti me pakice e artikujve elektrik)

Sarandë ALL

Doris Doku

L54606203Q
(Tregti me pakice materiale elektrike, hidraulike, bojra, artikuj te ndryshem industrial.Riparime hidraulike, elektrike dhe pajisje mjeksore.Ambjente me qera.Riparime, lyerje, suvatime. Pjese kembimi per automje)

Krujë ALL

Rudina Rexha

L54626203B
(Kancelari)

Tirane ALL

Gertian Bashllari

L54814001L
(Transport pasagjerësh me autobus.)

Korçë ALL

Simon Bushi

L56306006A
(Agjensi turistike.)

Shkodër ALL

Brilanda Kraja

L56309007A
(Parfumeri. Agjenci turistike. Agjenci imobilare)

Shkoder ALL

Blerim Kurti

L56309701R
(Punime gërmimi në tokë, ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksion dhe mirëmbajtje godinash civile e industriale,veshje fasadash.Rrugë, autostrada, mbikalime. Punime për prishjen e ndërtimeve. Impi)

Dibër ALL

Gentian Mani

L56313001S
(Tregtim artikuj te ndryshem kancelarie, artikuj shkollore, paisje zyre, shtypshkrime, mjete pastrimi, detergjente etj. Shitje dhe riparime paisjesh elektronike te ndryshme, kompjuterike, fotokopje dhe sherbime )

Shkoder ALL

Aulon Veizi

L56313210G
(Agjensi udhetimesh. Agjent ne sigurime. Shitje te paketave te udhetimit çdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbimeve ne to. Shitje e biletave ajrore dhe detare per vete dhe p)

Vlore ALL

Hysen Cahani

L56319901K
(Materiale ndërtimi, hidrosanitare, elektrike dhe vajra të ndryshëm.)

Kukës ALL

Brunilda Gjeçaj

L56321006G
(Bar Lounge, shërbime hotelerie, agjenci Shërbimesh, transport për vete dhe ndaj të tretëve)

Shkodër ALL

Ernest Pasha

L56406203O
(Import-eksport, tregtim, mirembajtje, kolaudim, testim te pajisjeve dhe sistemeve te sigurise, vezhgimit, (safety&security systems) mbrojtjes nga zjarri per shpetim, veshjeve per pune si dhe pajisjeve te mbrojt)

Vlorë ALL

Iris Dibra

L56409004C
(Agjensi publicitare, fushata Publicitare, marrredhenie me publikun-PR, planifikim strategjik per kompani dhe produkte, krijim imazhi per individe, kompani dhe korporata. Dizajn produktesh, printim dhe shtyp te )

Shkodër ALL

Nertil Bellaj

L56410203L
(Tregtimi me pakice dhe shumice i artikujve ushqimore dhe te perzier.Transport ne funksion te biznesit)

Vlorë 290948 ALL

Dritan Xheka

L56503401V
(Tregti me pakice te artikujve higjenosanitare, elektrike, hidraulike, materiale ndertimi dhe artikuj te ndryshem. Pjese kembimi dhe automjete te perdorura. Organizim eventesh dhe festash te ndryshme. Sherbim ho)

Bulqize ALL

Ervis Lushaj

L56504203H
(Mirembajtje, riparim, pajisjesh levizese vertikale(ashensore).Montim.)

Vlorë ALL

Petrit Maknori

L56608005L
(Shitje me pakice te paisjeve elektronike, riparime te paisjeve kompjuterike)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni