Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Veronika Cara
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

Pi.Bi.Pi (Ish Preng Bib Përkeqi)

L29506001P
(Ndërtim objekte civile e industriale. Punime rrugësh e ndërtime urash. Kanalizime e ujesjellsa. Import eksport makineri e lend të pare. Ndërtim HEC prodhim e shitje energji elektrike. Tregtim me shumicë e)

Mirditë 4000000 ALL

KUNORA

L68712001H
(Në fushën e energjisë: Studim, projektim, prodhim, ndërtim dhe instalim i sistemeve të prodhimit elektrik nga burime të rinovueshme. Menaxhim dhe aktivizim i projekteve financiare të aktiviteteve të sip)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni