Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Pezulluar
Rezultate gjithsej: 2605

Executive Rent A Car

M22224035V
(Dhenie me Qira te Automjeteve te tonazheve te ndryshme. Shitblerje e Automjeteve te tonazheve te ndryshme. Shitblerje e Pasurive te Patundshme. Dhenien e ndihmes dhe konsulences per njohjen dhe shfrytezimin )

Tiranë ALL

BULQIZA K-S 18 SHKURTI

M27321401N
(Organizimi i aktiviteteve sportive ne fushen e futbollit.Krijimi i ekipeve zinxhir per sportin efutbollit si dhe pjesemarrja ne garat sportive te organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit.Aktivitete te )

Bulqize ALL

AULONA KONSTRUKSION

M36826202C
(1.Ndertim te objekteve te ndryshme industriale, socialkulturore, civile dhe jocivile, ndertim te infrastruktures, ndertim te apartamenteve dhe te vilave te ndertimit, te kanalizimeve dhe etj. ndertim rehabil)

Vlore ALL

White House Funeral Home

M31829005T
(Sherbime pritje-percjellje, ambjent me qira ditore per evente dhe organizime mortore.Sherbim parkimi automjetesh.Te tjera aktivitete qe nuk jane te ndaluara me ligj.)

Tirane ALL

MC Investment Group (ish "MANAGEMENT COMMUNICATION")

L41909013F
(Fusha e marketingut dhe sfera e publicitetit, gjithashtu pjesmarrja ose/dhe organizimi i projekteve te ndryshme publike dhe private. Konsulence turistike, tour operator, agjenci turistike. Tregtimin e ushqim)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni