Skip to content

LIQENI VII Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-05-18 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K01730502W
Administrators: Musa Kalia
Scope: Prodhim dhe tregtim të pjesëve të këmbimit për makineri bujqësore, të ndërtimit, transportit. Përpunim dhe tregtim të lëndës së drurit dhe prodhimin, tregtim mobiliesh. Punime të ndryshme ndërtimore. Ndërtim të objekteve të ndryshëm social kulturor për banim, projektim e zbatim i tyre. Ndërtim rrugë, kanalizime, ura, vepra arti. Prodhim për përdorim e shitje të materialeve inerte, materialeve të ndërtimit. Rikonstruksione të çdo lloji .
Other Trade Names: LIQENI VII
Legal Form: Shoqëri Aksionare
Foundation Year: 17.12.1999
District: Rrogozhinë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 54 978 000,00
Shares: 54 978
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Ali Kalia, Gjon Kaçorri, Hysni Basha
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
DURRES SHKOZET L.14

Telephone:
682091833

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 531 815,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 4 799 087,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 7 150 368,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 6 177,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:98 467 832,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 100 507 249,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015