Skip to content

EUROMED

JSON

Tax Registration Number: K71718012P
Administrators: Engjëll Hoxha
Scope: Import-eksport te pajisjeve dhe materialeve elektromjeksore, laboratorike, spitalore, te ndryshme, shitjen e tyre me shumice dhe pakice, mirembajtjen dhe servisin e tyre.Te gjitha operacionet tregtare, industriale dhe financiare ne pasuri te luajteshme dhe te paluajteshme, te konsideruara te dobishme dhe te nevojshme per realizimin e objektit social si dhe te atyre qellimeve qe qofte dhe indirekt jane lidhur me te, perfshire dhe pjesemarrjen ne shoqeri te tjera qe kane objekt te njejte apo te ngjashme, ose ne nje fare menyre jane lidhur direkt apo indirekt me kete objekt social dhe dezinfektim, deratizim, dezinsektim ambjentesh.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 2006
District: Tiranë
Country:
Initial Capital: 35 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Number of Board Members: Mashkull
Assets: Tirane Tirane TIRANE Automjeti tip "Wolksvagen Kaddy" e bardhe, me targe TR 6251 T Tirane Tirane Tirane Tirane TIRANE Renault ngjyre e bardhe me targe TR 7109 J Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen ngjyre e Bardhe me targe TR 0487 K
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Bulevardi Bajram Curri, Prane Marternitetit te ri

Address:
TIRANE SH.HAKA ISH KOMB. POLIGRAFIK

Telephone:
2377418

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 26 111 098,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 10 621 391,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 6 898 544,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 8 603 082,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:332 522 480,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 201 313 427,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015