Skip to content

ARB & TRANS-2010
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-12-14 10:18:07
JSON

Tax Registration Number: L02325001T
Administrators: Fatmir Firi
Scope: Eksportimi dhe importimi, tregtimi me shumicë e pakicë i mallrave industriale, bujqësore, blegtorale, automjete e pjesë këmbimi, pajisje elektroshtëpiake, elektronike materiale ndërtimi te çdo lloji, lendë drusore, bojrave të ndryshme plastike për mure e fasada, kimikate dhe lënde të para, prodhime druri etj. Aktivitet në fushën e transportit të brendshem e të jashtëm për udhëtarë e për mallra në mënyrë tokësore si dhe servise për të gjitha llojet e automjeteve. Aktivitet në fushën e ndërtimit. Gërmim dheu. Prodhim materiale ndërtimi, etj.
Other Trade Names: ARB & TRANS-2010
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 22.11.2010
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: 1. Automjet tip Renault, Modeli Kerax, targa AA724IT, Ngjyrë e Bardhë
2. Automjet tip Scania, targa AA370NB, Ngjyrë e kuqe
3. IVECO MAGIRUS, Targa TR 0177 U.
4. Automjet tip Renault, Modeli Magnum, targa AA325TA, Ngjyrë e Bardhë
5. IVECO MAGIRUS, Targa TR 3668 S.
6. IVECO MAGIRUS, Targa TR 3667 S.
7. Automjet tip Renault , Modeli Kerax, targa AA723IT, Ngjyrë e Bardhë
8. Automjet tip Iveco, Modeli Magirus, targa LA8729A, Ngjyrë Blu
9. Kamion i markës MAN me Targë TR 6752 U.
10. Automjet tip Volvo, targa LA9877A Ngjyrë Bardhë e Blu
11. Automjet tip Iveco, Modeli Magirus, targa AA216CB, Ngjyrë e Bardhë
12. Automjet tip Daimler Chrysler, Modeli ATEGO, targa AA375NB, Ngjyrë e kuqe
Status: aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Legal Cases: Më datë 10.01.2014, shoqëria përmbarimore Gjyqësore Private “Vako & Partners Bailiff Service” sh.p.k. ka lëshuar një urdhër për vendosjen e masës së sekuestros konservative mbi të gjitha aksionet e zotëruara nga debitori Arben Maloku, ortaku i vetëm i shoqërisë kur u themelua.
Më datë 17.04.2014, Shoqëria Përmbarimore Gjyqësore Private “Vako & Partners Bailiff Service” sh.p.k. ka vendosur lirimin nga sekuestro konservative i të gjitha aksioneve të zotëruara nga Arben Maloku.
Më datë 23.04.2014, Shoqëria Përmbarimore Gjyqësore Private “Vako & Partners Bailiff Service” sh.p.k. ka lëshuar një urdhër për vendosjen e masës së sekuestros konservative mbi të gjitha aksionet e zotëruara nga shoqëria Arb & Trans-2010 sh.p.k.
Më datë 23.05.2014, Shoqëria Përmbarimore Gjyqësore Private “Vako & Partners Bailiff Service” sh.p.k. ka vendosur zhbllokimin e akisoneve apo kredive të shoqërisë ARB & TRANS – 2010.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Zall Herr, Çekrezë-Morinë, Ndërtesë 2 katëshe, 100 m larg ish stallave Çekrezë

Address:
Tiranë, Zall Herr, Bovillw, Fshati Herraj, Rruga Bovillës, Godinë Nr. 1
Tiranë, Blloku Gintash, 2 katëshet e Biznesit, Shkalla 2, Kati 2, Laprakë

Telephone:
0682092471

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Urdher per venien e sekuestros konservative
Financial Documents: Pasqyrat financiare (2016)
Pasqyrat financiare (2017)
Pasqyrat financiare (2012)
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 2 004 500,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 689 074,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -6 405 947,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 8 894 203,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 662 643,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 738 850,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:157 454 615,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:156 268 024,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:158 999 063,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 201 073 311,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 133 623 787,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 45 810 775,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.LALA