Skip to content

KASTRATI

JSON

NIPT: J61813529P
Administrator: Ramazan Hoda, Shefit Kastrati
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, tregti me pakicë të karburanteve, lëndëve djegëse, servis automjetesh, tregti të artikujve të ndryshëm, transport karburanti e mallrash, veprimtari në fushën e ndërtimit. Bar - Restorant, Hoteleri dhe Tregti me pakicë të artikujve ushqimor dhe industrial. Parukeri, sallon bukurie, masazhe, trajtime, qendër estetike. Të gjitha format e kredi dhënies, faktoringun, qiranë financiare, të gjitha shërbimet e pagesave dhe të transferimit të parave, parasë elektronike, ofrimin e garancive dhe marrjen e angazhimeve, këmbim valutor. Lavazh automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: KASTRATI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.04.1995
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 544 367 000,00
Numri i pjesëve: 544 367
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 2 Meshkuj
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VX Sipas QKR -
Nr. 36 -
Dt: 10.03.2016 sipas BSH -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagja 14, Rruga Tirana, Prane Gjykates se Apelit, Shkozet

Telefoni:
0682055690 052/265168

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 709 283 693,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 376 025 666,00