Skip to content

AGRI CONSTRUCTION (Ish ARECO)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-01-04 08:34:48
JSON

NIPT: K01725001F
Administrator: Petrit Patushi
Objekti i Veprimtarisë: Import export tregeti shumice pakice artikuj te ndryshem, lende djegese, tregeti buke, duro-alumini, Aktivitet ne fushen e ndertimeve te te gjitha llojeve, mirembajtje dhe zhvillim i dekoreve ne mjediset urbane, Shpime puse Hidrogjeologjike dhe gjeologoinxhinierike, meremetim, pastrim, mirembajtje, etj. Grumbullim, transportim mbetje inerte (Dhera).
Emërtime të tjera Tregtare: AGRI CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.09.1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 76 000 000,00
Numri i pjesëve: 76 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, DIBRES ISH. TRUP. SHK. SKENDERBEJ 3

Adresa:
1) Tirane, Kamez, Zona Kadastrale Nr.2066, Numri i Pasurise 146/77
2) Tirane, Petrele, Njesia Adminisrative Petrele, Mangull, Objekti "Rindertim i shkolles 9-vjeçare Mangull

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.01.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash 27.03.2003
Kontrate shitje kuotash 10.01.2001
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 15.07.2010
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 29.06.2009
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 428 163,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 14 705 230,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 188 444,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 828 397,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 986 219,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 300 363,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 18 939 512,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 13 820 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:417 229 325,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:377 529 473,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:251 104 821,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:166 822 869,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:352 965 686,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 213 771 314,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 346 133 785,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 355 752 722,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala