Skip to content

ALBAKONTROLL

JSON

NIPT: K51325001V
Administrator: Alban Shehri
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci doganore, spedicionare dhe transporti, agjenci turistike, shërbim postar ekspres, kontroll sasior dhe cilësor te mallrave, marrje, përpunim mostrash, kryerje analizash kimiko-fizike, kontroll të përshtatshmërisë së mjeteve te transportit magazinave dhe të depove të magazinimit, kontroll ambalazhimi, marketimi, etiketimi dhe stivimi te mallrave. Veprimtari në fushën e dhënies me qira të mjeteve te transportit. Veprimtari në fushën e shitjes me shumicë e pakicë të produkteve të telefonisë dhe aparaturave telefonike. Ushtrim aktiviteti në fushën e qirasë operative. Veprimtari Në fushën e dhënies me qira të mjediseve. Veprimtari ne fushën e shitjes së mjeteve të transportit. Transport udhëtarësh me taksi 4+1, transport udhëtarësh 8+1
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.12.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 15 000 000,00
Numri i pjesëve: 15 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Brenda ne "Rogner Hotel Tirana", Kati 1

Adresa:
Vlorë Delvine DELVINE Lagjja ''Sinan Ballaci'', Rruga ''Laver Malo'', Godinë 6 Katëshe, Kati 1, Nr.1 Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Holta, Zone kadastrale 1842 dhe Nr. Pasurie 7/362 Gjirokastër Memaliaj MEMALIAJ Rruga Tafil Buzi, Pallat 4 katësh, Kati I-re (Kryqezimi tek sheshi) Tiranë, Njesia Nr. 2, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Rogner Hotel Tirana (brenda hotel-it). Tiranë Tiranë Tiranë Rruga Sulejman Delvina ne Kryqezim me Rrugen Medar Shtylla, Pallat 8 katësh, Kati I-re Durrës Nikel RINAS Lagjja Rinas, ambient ne Zona Kadastrale 3183, Nr. Pasurise 62/6, Prane Aeroportit Nene Tereza. Tiranë Vore Muçaj Dega e Doganës Tiranë , Muçaj , Vorë . Korçë Erseke ERSEKE Sheshi ''Rilindja'', Qendër, Blloku Nr.3, Godinë 5 Katëshe, Kati 1, në krah të Djathtë të Bashkisë Elbasan Prrenjas PRRENJAS Rruga Kryesore, Godine nje katëshe prane Xhamise. Korçë Korçe Korçë Lagjja Nr.10, Rruga Niko Kovaçi, ish Bar - Kafe, ne Pallatin e Sportit, te Qytetit Gjirokastër Tepelene TEPELENE Rruga ''Baba Abazi'', Lagjja ''Mustafa Matohiti'', Pallati Nr.25, Shkalla 2, Kati 1 Durrës , Lagjja 12,rruga "Deshmoret",kati i pare,Njesia 9 Tiranë, Automjet (ATP) tip Mercedes Benz Sprinter 412 DT, AA 145 GH

Telefoni:
0692035077

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 15 280 761,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 374 199,00