Skip to content

MEGA STORE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K61524007C
Administrator: Dolenc Shtëpani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë e pakicë të barnave, prodhimeve sanitare dhe parasanitare, artikuj të higjenes personale, kozmetikes, makineri, pjese këmbimi, veprimtari shëndetësore, pjesëmarrje në shoqëri të tjera veprimtari të ndryshme ekonomike dhe financiare etj. Hapje klinike mjekësore, import medikamente për përdorim të brendshëm të kësaj klinike.
Emërtime të tjera Tregtare: MEGA STORE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.09.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 75 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.C - Prodhimi i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.8, Rruga Hafiz Ibrahim Dalliu, Pallati 1, kati i pare, hyrja 6

Adresa:
Tirane Kashar KATUNDI I RI Godine 1 kateshe,Katund i ri,Kashar prane Poseidonit

Telefoni:
692057651

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 38 157 640,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 23 107 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 349 917,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 24 060 331,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 699 472,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:262 233 032,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:222 988 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 159 844 667,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016