Skip to content

EUROMED

JSON

NIPT: K71718012P
Administrator: Engjëll Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport te pajisjeve dhe materialeve elektromjeksore, laboratorike, spitalore, te ndryshme, shitjen e tyre me shumice dhe pakice, mirembajtjen dhe servisin e tyre.Te gjitha operacionet tregtare, industriale dhe financiare ne pasuri te luajteshme dhe te paluajteshme, te konsideruara te dobishme dhe te nevojshme per realizimin e objektit social si dhe te atyre qellimeve qe qofte dhe indirekt jane lidhur me te, perfshire dhe pjesemarrjen ne shoqeri te tjera qe kane objekt te njejte apo te ngjashme, ose ne nje fare menyre jane lidhur direkt apo indirekt me kete objekt social dhe dezinfektim, deratizim, dezinsektim ambjentesh.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 35 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Automjeti tip "Wolksvagen Kaddy" e bardhe, me targe TR 6251 T Tirane Tirane Tirane Tirane TIRANE Renault ngjyre e bardhe me targe TR 7109 J Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen ngjyre e Bardhe me targe TR 0487 K
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi Bajram Curri, Prane Marternitetit te ri

Adresa:
TIRANE SH.HAKA ISH KOMB. POLIGRAFIK

Telefoni:
2377418

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 26 111 098,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 10 621 391,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 6 898 544,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 603 082,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:332 522 480,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 201 313 427,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015