Skip to content

WESTEC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-09-12 12:35:32
JSON

NIPT: L01621002O
Administrator: Luan Kodra
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregti me shumice e pakice materiale saldimi, materiale per fasoneri, makineri industriale, materiale elektrike, paisje hidraulike, hidrosanitare dhe aksesore te tyre, materiale ndertimi. Teknologji industriale, reklama, artikuj ushqimor. Aktivitet ne fushen e Ndertimit, transport mallrash kombetare. Konstruksione metalike. Kryerje punime dhe sherbime per te tretet ne fusha te ndryshme, rikonstruksione. Montime ne vepra te ndryshme industriale dhe bujqesore
Forma ligjore:
Viti i Themelimit: 19.04.2010
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr.11, Rruga Lule Bore, Banese Private Nr.17

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Dritan Hoxha, pallati Teknoprojekt, Ndertesa 1, kati 0 ( Zogu i Zi)

Telefoni:
684196688

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare