Skip to content
Per projektimin, financimin, ndertimin, marrjen ne pronesi, shfrytezimin, mirembajtjen dhe transferimin e projektit te hidrocentralit ne lumin Devoll

DEVOLL HYDROPOWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-11-07 12:05:08

NIPT: K82418002C
Administrator: Tom Kristian Larsen
Objekti i Veprimtarisë: Planifikimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i tre njësive prodhuese hidroelektrike me një kapacitet të kombinuar të instaluar përafërsisht 319 MW në Luginën e Devollit përafërsisht midis lartësive 806 dhe 95 metra mbi nivelin e detit si edhe shitja e elektricitetit të prodhuar në Shqipëri dhe jashtë saj. Shoqëria mund të kryeje çdo veprimtari tjetër tregtare të lejueshme që është e nevojshme dhe e dobishme për të përmbushur objektin e saj.
Emërtime të tjera Tregtare: DEVOLL HYDROPOWER
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta)
Viti i Themelimit: 17.12.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 70 055 000 000,00
Numri i pjesëve: 70 055
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Tima Iyer Utne, Wenche Lund Øyno, Tron Engebrethsen,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: IV.1.B.2 - Leje Shfrytëzimi
III.1 - Për ndikimin në mjedis
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Ndryshime
Data e Nënshkrimit: 19.12.2008
Autoriteti Kontraktues: Ministria e Ekonomise Tregtise dhe Energjitikes
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Papa Gjon Pali II-te, ABA Business Center, zyra nr. 1204.

Adresa:
Elbasan Gramsh GRAMSH Godine 2 kateshe, Lagjja 18 gushti, mbrapa komisariatit te policise . Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Sporti, Gramsh Kocaj. Korce Moglice MOGLICE Njesia Administrative Moglice, Nikollare. Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Holta, Gramsh. Elbasan Klos Banje Zyra e Ndermarrjes se Ndertimit HEC Banje, fshati Banje

Telefoni:
692090090

Akte/Marrëveshje Konçesionare:
Dokumenta Financiare:
Njoftime Prokurime Publike:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -16 594 189 520,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -568 515 396,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -341 630 469,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -233 973 144,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -264 086 468,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -194 720 428,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -217 024 338,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:778 634 862,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 414 749,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016

Konçesionare të tjera