Skip to content

MONTAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-02-05 11:01:26
JSON

NIPT: J62009007F
Administrator: Skënder Lufi
Objekti i Veprimtarisë: Importi, eksporti, tregtimi me shumicë dhe pakicë i mallrave : pajisje, aparatura dhe materiale mjekësore dhe laboratorike, sisteme dhe impiante spitalore, barna, medikamente dhe lende të para për prodhimin e tyre; pajisje, aparatura, makineri, impiante, materiale dhe artikuj për përdorime të ndryshme (kërkimor-shkencor, mësimor, testues diagnostikues, publik, komunal, industrial, shtëpiak, etj). Instalimi, riparimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve, aparaturave, makinerive, impianteve dhe sistemeve të sipërshënuara. Hapje depo farmaceutike, klinika mjekësore, laboratorike, spitale.
Emërtime të tjera Tregtare: MONTAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.12.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Tiranë, Automjet tip Volkswagen Caddy me targa AA 843 DC
2) Tiranë, Automjet tip Volkswagen Caddy me targa TR 7035 U
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, DERVISH HIMA-3KULLAT K.3 AP9/2

Adresa:
1) Tiranë, Kashar, Rruga Teodor Keko, Kompleksi "Edglis", Unaza e Madhe
2) Tiranë, Njesia Nr. 2, Rruga Abdi Kazani, Pallati 1, Shkalla 1, Apartamenti 3/A
3) Tiranë, Rruga Abdi Kazani, Pallati 1, shk.1, ap. 3/B

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.02.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Vendimi i ortakut per zvogelimin e kapitalit 13.05.2019
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 01.08.2018
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 14.11.2014
Vendimi i ortakut per rritjen e kapitalit 14.07.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 158 674 887,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 239 173 948,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 219 537 880,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 276 584 960,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 279 638 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 226 636 160,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 181 546 466,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 97 720 376,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:606 969 765,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:806 713 392,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:897 179 669,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:887 788 099,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:764 711 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 634 364 960,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 568 037 849,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 562 645 725,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala