Skip to content

Credins Leasing

JSON

NIPT: K11717006G
Administrator: Elion Martini
Objekti i Veprimtarisë: Të japë kredi. Të ofrojë shërbimin e pagesave dhe të arkëtimeve. Të ndërmjetësojë për transaksionet monetare (duke përfshirë dhe valutat). Të ofrojë garanci . Të shërbejë si agjente ose këshilltare financiare (këtu nuk përfshihen shërbimet e parishikuara në pikën 3/a dhe 3/b të nenit 26 të ligjit "Për bankat në Republikën e Shqipërisë". Të ushtrojë aktivitetin e Qirasë Financiare.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10.04.2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 924 523 361,00
Numri i pjesëve: 7 916 569
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Banka Credins sh.a.
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Aleksandër Pilo, Monika Milo, Renis Tershana
Statusi: Ç'regjistruar pa Likuidim
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Nikolla Tupe, Nr. 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 36 146 540,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 26 229 330,00