Skip to content

PANORAMA TV (ish "RTV TEUTA"; ish "UTV EDUCATION")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-21 10:28:56
JSON

NIPT: K31531673S
Administrator: Ardit Çela
Objekti i Veprimtarisë: Transmetim,prodhim,programe radiofonike dhe televizive te cdo lloji
Emërtime të tjera Tregtare: PANORAMA TV
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/09/1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 25 383 000,00
Numri i pjesëve: 25 383
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. PANDA GROUP, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me 14/01/2015 me NIPT L53719002Q ne Korçe, Lagjja 3, Shetitore Fan S. Noli, Objekti nr. 1 dhe amdinistratore Arsenida Gjiriti. Ortak i vetem i shoqerise Andrea Nako. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 29.05.2023)

II. PANORAMA GROUP, shoqeri aksionere e themeluar me 02/09/2002 me NIPT K22112005E ne Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Panorama, pll.1, kt.2, ish Elektroteknike dhe amdinistrator Ardit Çela. Ortak i vetem i shoqerise Irfan Hysenbelliu. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 29.05.2023) Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 04.11.2021 terhequr nga QKB date 29.05.2023, Pronaret perfitues te subjektit “PANORAMA TV”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, janë:

Irfan Hysenbelliu, shtetas shqiptar, i datelindjes 1959, pronar perfitues per 40% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme "PANORAMA GROUP", ndersa shoqeria "PANORAMA GROUP" zoteron 40% te kapitalit tek “PANORAMA TV”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 29.10.2021.

Andrea Nako, shtetas shqiptar, i datelindjes 1970, pronar perfitues per 60% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme "PANDA GROUP", ndersa shoqeria "PANDA GROUP" zoteron 60% te kapitalit tek “PANORAMA TV”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 29.10.2021.
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga "Panorama", Nd.2, Kulla e Biznesit 1016, Njësia Bashkiake Nr.9

Adresa:
Tirane Rruga "Ali Shefqeti", Nd. 184, Njesia Administrative Nr. 1, 1005, Tiranë 1005

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.08.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim dhe Raport per Zmadhim Kapitali date 29.09.2000
Kontrate Shitje Kuotash date 05.04.2007
Kontrate Dhurimi Kuotash date 17.06.2013
Kontrate Dhurimi Kuotash date 26.03.2016
Kontrate Dhurimi Kuotash date 25.06.2021
Kontrate Shitje Kuotash date 29.10.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 29.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 29.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 21.08.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet Shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet Shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet Shpjeguese te PF 2020
Pasqyrat Financiare 2021
Pasqyrat Financiare 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -22 717 910,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -10 196 036,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 724 122,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 777 250,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 847 711,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 079 906,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 321 975,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 570 076,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -6 648 263,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:210 242,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:7 171 650,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:18 571 930,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:18 382 586,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:31 270 716,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:47 119 407,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:34 776 185,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:28 149 318,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 37 433 361,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli