Skip to content

RTV ADRIA-MED (ish "RADIO DURRËSI")(shoqeria e perthithur “Adria Med”)(shoqeria perthithese “Premium Media“)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-22 13:02:25
JSON

NIPT: L02212502M
Administrator: Enver Mehmeti
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari e trasmetimit per radio e televizione lokale.
Emërtime të tjera Tregtare: RTV ADRIA-MED
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/09/2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 650 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar pa likuidim (me perthithje)
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Bashkimi me Përthithje

1.
I. Me datë 16.12.2014, u nënshkrua dhe miratua projekti për bashkimin me përthithje ndërmjet shoqërive: : “RADIO DURRËSI” sh.p.k (shoqëria përthithëse), me shoqërinë “Adria Med”sh.p.k (shoqërinë e përthithur).

II. Me datë 24.01.2015, u nënshkrua marrëveshja për bashkimin me përthithje të shoqërisë “Adria Med”sh.p.k (shoqërinë e përthithur) nga shoqëria “RADIO DURRËSI” sh.p.k (shoqëria përthithëse). Në bazë të marrëveshjes, shoqëria e përthithur, pas bashkimit do të pushoj së ekzistuari dhe do çregjistrihet nga QKB. Kapitali i shoqërisë përthithëse do të zmadhohet në 650.000 (gjashtëqind e pesëdhjetë mijë) lekë dhe Ortak i shoqërisë së re do të jetë Marsida Gorea.

2.
III. Me datë 13.04.2022, u nënshkrua dhe miratua projekt marrëveshja për bashkimin me përthithje të shoqërive: “Premium Media “ sh.p.k (shoqëria përthithëse) dhe “RTV ADRIA-MED” sh.p.k (shoqëria e përthithur).

IV. Me datë 05.10.2022, u nënshkrua marrëveshja për bashkimin me përthithje të shoqërisë “RTV ADRIA-MED” sh.p.k (shoqëria e përthithur) nga shoqëria “Premium Media“ sh.p.k (shoqëria përthithëse). Në bazë të marrëveshjes, shoqëria e përthithur “RTV ADRIA-MED” do të pushoj së ekzistuari, duke u çrregjistruar nga QKB dhe pasojat e bashkimit nuk do të kenë asnjë efekt në të punësuarit dhe ndaj të tretëve të secilës shoqëri.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Farke, Mjull Bathore, Lagja Mjull Bathore, Rruga Dervish Shaba, rreth rrotullimi i qendres tregtare TEG, blloku B-1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Akt themelimi i Shoqerise "RADIO DURRËSI"
Projekti për Bashkimi me Përthithje ndërmjet Shoqërive: “RADIO DURRËSI” sh.p.k dhe “Adria Med”sh.p.k, datë 16.12.2014
Marrëveshja për Bashkimin me Përthithje të Shoqërisë “RADIO DURRËSI” sh.p.k me shoqërinë “Adria Med”sh.p.k, datë 24.01.2015
Kontratë Shitje Kuotash datë 08.09.2015
Kontratë për Shitje Kuotash datë 18.09.2019
Kontratë Shitblerje Kuotash datë 02.10.2019
Kontratë Shitje Kuote Kapitali datë 25.07.2022
Projekt Marrëveshje për Bashkimin me Përthithje ndërmjet “Premium Media “ sh.p.k dhe “RTV ADRIA-MED” sh.p.k, datë 13.04.2022
Marrëveshje për Bashkimin me Përthithje ndërmjet “Premium Media “ sh.p.k dhe “RTV ADRIA-MED” sh.p.k, datë 05.10.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli