Skip to content

LEADD - SH Zotëruese e disa koncesioneve Më shumë Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: L57921201V
Administrator: Shkelqim Dreni
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e ndërtimit. Zbatimi, tregtim material me shumicë e pakicë. Shërbime të ndryshme sociale. Prodhim, transport, shitje mineralesh. Hapje galerish. Punime gjelbërimi. Prodhim dhe shitje energji elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: LEADD - SH
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.05.2015
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Koncesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Malzi SHEMRI Lagjja Mgull, Rruga Petkaj, Zona Kadastrale Nr.2683, Nr.Pasurie 73.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare