Skip to content

Kredo Finance (ish "Mondo Finance")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-13 11:46:10
JSON

NIPT: L71610009A
Administrator: Arlinda Muja, Valentina Marhilevica
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e aktivitetit financiar te mikrokredise ne perputhje me legjislacionin ne fuqi dhe licencat e dhena nga autoritetet e caktuara me ligj. Objekti i Shoqerise do te perfshije dhenien e sherbimeve keshilluese dhe sherbime te tjera ndihmese per te aktivitetin kryesor, sipas parashikimeve te ligjit. Shoqeria mund te ushtroje gjithashtu aktivitete te tjera financiare jo-bankare, ne perputhje licencat e dhena nga autoritetet e caktuara me ligj. Shoqeria mund te themeloje apo zoteroje pjesemarrje ne shoqeri te tjera tregtare, apo te bashkepunoje, te lidhe marreveshje jonit - venture a marreveshje te ngjashme, me shoqeri te tjera qe kane objekt te njejte, te ngjashem apo te lidhur me objektin e Shoqerise. Shoqeria mund te kryeje transaksione financiare, transaksione me pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme si dhe te garantoje detyrimet e veta apo ato te paleve te treta duke vendosur mbi pasurite e saj garanci te ndryshme sipas parashikimeve ligjore.
Emërtime të tjera Tregtare: Kredo Finance
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/03/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri, Letoni
Kapitali Themeltar(Lekë): 63 936 362,00
Numri i pjesëve: 9
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “AS "Eleving Consumer Finance Holding" (ish "AS "NF Capital"")”, shoqëri aksionare private e themeluar dhe ekzistuese sipas ligjeve të Republikës së Letonisë, me Numër Regjistrimi 40203249386 dhe me adresë në Rrugën Skanstes 52, LV-1013, Riga, Letoni. (Sipas dokumentit të Marrëveshjes për Shitje dhe Blerje të Aksioneve, datë 09.09.2020)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 12.07.2023, terhequr date 13.12.2023, Pronaret perfitues te subjektit “Kredo Finance”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte:

Aigars Kesenfelds, shtetas letonez, i datelindjes 1983, pronar perfitues nëpërmjet shoqërive “AS “Eleving Consumer Finance Holding””, “AS Eleving Finance”, “AS Obelo Capital”, “AS Novo Holdings”, “Eleving Group”, “SIA Alppes Capital”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 21.08.2019.

Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femra
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VX - Licencë "Për subjekt financiar jo-bankë"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Muhamet Gjollesha, Ndertesa Tirana Ring Center, Nr 8, Kati 9-te

Adresa:
1) Tirane Kamez Bulevardi Blu, Nr.249
2) Tirane Rruga "Ferit Xhajko", Zona Kadastrale Nr. 8340, shk.1, kati 1, ap.2 me nr. pasurie 7/63+1-2 dhe Shk.1, Kati 2, Ap.5, me nr. pasurie 7/63+1-5, Tiranë
3) Tirane Kashar Yzberish Pasuria lloji Njesi me Nr.306/376-N28, Zona Kadastrale Nr.3866, Volumi 114, Faq 115, me siperfaqe totale 35.70 m2. Me adrese pasurie: Rruga Teodor Keko
4) Lezhe Lagjja Beselidhja, Rruga Luigj Gurakuqi, Ndertese Private 1-kateshe, Pasuria me Nr. 3/9+1- 1/1, Zona Kadastrale Nr. 8632
5) Kukes Bajram Curri Tropoje, Rruga 28 Gushti, Hyrja 255, Pasuria Nr. 6/53
6) Tirane Kavaje Lagjja nr.4, rruga Shetitorja Indrit Caca, pallati nr.11, ap. nr.5, nr. i pasurise 5/167+3-2, volumi nr.5, faqe nr.50, zona kadastrale nr.8552
7) Berat Lagjja "22 Tetori", Bulevardi " Republika", zonë kadastrale nr. 8502, nr. pasurie 11/86-N15
8) Diber Peshkopi Bulevardi Elez Isufi, Objekt, Zona Kadastrale 2586, Pasuria Nr. 1/235/G-N7
9) Tirane Fabrika e Qelqit, Pallati 52, Shk 2, K 1, Ap.7, Nr.3. Pasuria me Nr. 2/185+2-71/1, Volumi Nr.13, Faqe Nr. 165, Zona Kadastrale Nr 8230
10) Vlore Sarande Objekti nr. 14/383+1-N1, Kodi Unik 86441067062, Zona Kadastrale 8641, me sipërfaqe totale 44.5 m2, Rruga “Onhezmi”, pranë zyrës së Omonia, Sarandë
11) Korce Pogradec Lagjja Nr.2, Rruga R.Çollaku, Godina 1, ambjenti Nr.14, Pasuria me Nr.4/11, Vol.Nr.12, fq.Nr.79, Zona Kadastrale 8582
12) Tirane Sheshi Wilson, Rruga Suljeman Delvina, Pallati 11, Ap. 7
13) Fier Lushnje Lagjja Clirimi, Kthesa Komisariatit te Lushnjes, Pall.Nr.1, Ap.Nr.16, Kati i 1, Pasuria me Nr.4/35-N16, Zona Kadastrale Nr.8571, Volumi 17, Fq.17 dhe Fq.18
14) Tirane Rruga " Bajram Curri", pallati nr.513, shkalla nr.6, apartamenti nr. 32, zonë kadastrale nr. 8120, nr. pasurie 7/ 261 + 6 -32
15) Tirane Nr. Pasurie 9/67+1-33 Zona Kadastrale, Nr 8310, Kodi Unik 8310006037, Rruga "Lord Bajron,, Nd 29-33, nr. A33
16) Kukes Lagjja Nr.2, Rruga Dituria, Pallati Nr.67, ambjenti Nr.1, Pasuria me Nr.27/69-N1, Vol. Nr.17, fq.Nr.48, Zona Kadastrale Nr.2315
17) Gjirokaster Njesi Sherbimi, Lagjja "18 shtatori", ne krah te Gjykates Rrethi Gjyqesor Gjirokaster(hyrja qendrore e Spitalit "Omer Nishani"
18) Lezhe Rreshen Lagjia Partizani, Objekt, Zona Kadastrale 2917, Pasuria Nr. 16/110+1-N3, Njesi Sherbimi
19) Durres Rruga A.Goga, Durres me Nr 15/526/ND, Volumi Nr. 61, Faqe Nr.138, Zona Kadastrale, Nr 8512
20) Lezhe Lac Njesi Sherbimi, Lagjja nr.3, Nr 3/5-N-5, Zona Kadastrale 2364
21) Vlore Bulevardi Ismail Qemali, lagjja Isa Boletini, Pallati nr 372, kati 1
22) Tirane Nr. Pasurie 6/3-N20 Zona Kadastrale, Nr 8150, Vol. 52, faqe 85, Lagja "Luigj Gurakuqi"
23) Korçe Lagjja 7, Rruga Ismail Qemali, Ambjenti Nr.1, Kati i I, prane Hotel Regency, Pasuria me Nr.1/98-N, Volumi Nr.14, Faqe Nr.112, Zona Kadastrale Nr.8564
24) Elbasan Librazhd Lagjja 10 Nentori, rruga Shebeniku, ap. nr.3, nr. i pasurise 7/103, volumi nr.15, faqe nr.217, zona kadastrale nr.2446
25) Elbasan Lagjja Dyli Haxhire, Pallati 10, Shkalla 1, Kati 1 (prane Tirana Bank)
26) Durres Lagjja nr. 12, Rruga "Kristaq Rama", pasuria me nr.2/7-N3, zona kadastrale 8514
27) Fier Sheshi Fitorja, Lagjja 29 Nentori, Rruga Dervish Hekali, Nr.5
28) Tirane Arkitekt Kasemi, Shk.3, Kati i I-re, Ap 22, ne Zonen Kadastrale 8150, pasuria nr.3/185+3-22
29) Tirane Lagjia Yzberisht, Rr. 'Pjeter Arbnori " Ap.34, Shkalla 0, Tirane, Numer Pasurie 368/38, Zone Kadastrale 3866
30) Tirane Rr. Kongresi i Permetit, Godina 85, Hyrja 7, Ap.52, sipas Zones Kadastrale nr.8210, Pasuria me nr.4/7+6-52
31) Diber Burrel Njesia me nr.Pasurie 4/60-N1, Zona Kadastrale 1326, me sip.totale 67 m2 nga e cila dhene me qira 35 m2, kati i pare, me adrese Burrel, Mat, Lagjja Drita
32) Diber Bulqize Lagjia Minatori, Rruga e Pazarit, Zona Kadastrale 8612, Pasuria Nr. 1/113. Njesi Sherbimi
33) Durres Fushe Kruje Qender Fushe Kruje, Rruga e Laçit, Pallati Hark, Nr.5
34) Berat Kucove Njesi Sherbimi, Lagjja Lukan Prifti, ngjitur me Vodafone
35) Tirane Rruga Ali Demi, Pall i ri , ngjitur me Vodafonin dhe perballe Pallatit te firmes AM& AN(ish pallati Pirro Mani)
36) Tirane Rruga e Kavajes, Pasuria me Nr. 4/245-N10, Zone Kadastrale Nr.8250, Vol.14, Fq.148
37) Tirane Bulevardi Zhan D'Ark, DKSHA- Zyra 1, Nr I Pasurise 1/1047, Zona Kadastrale 8250
38) Shkoder Sheshi Demokracia, Rruga Qemal Dracini, Pallati Hil e Nard Avullija

Faqja Web:
www.kredo.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.12.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 19.12.2017
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 06.03.2018
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 19.06.2018
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 20.12.2018
Marrëveshje Blerje Kuote datë 20.06.2018
Ndryshim në Marrëveshjen e Blerjes së Aksioneve datë 24.01.2019
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 11.12.2019
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 06.07.2020
Marrëveshje për Shitje dhe Blerje të Aksioneve datë 09.09.2020
Mbledhja e Aksionarëve të Shoqërisë "AS "NF Capital"", Ndryshimi i Emrit të Shoqërisë datë 27.08.2021
Marrëveshje për Shitblerje Aksionesh datë 01.12.2021
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zvogëlimi i Kapitalit datë 03.03.2022
Marrëveshje për Shitblerje Aksionesh datë 08.06.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 13.12.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 909 310 208,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 570 262 662,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 319 914 742,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -148 549 287,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -100 913 091,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -22 309 867,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:2 525 372 106,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 761 920 284,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 392 979 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 071 977 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:149 507 519,00
Punuar Nga : P. Nikolli