Skip to content

BRADOSHNICE HEC 20
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-03 13:21:58
JSON

NIPT: M09831601A
Administrator: Agime Cahani
Objekti i Veprimtarisë: Studimi, projektimi dhe operim Hidrocentralesh.
Emërtime të tjera Tregtare: BRADOSHNICE HEC 20
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.12.2020
Rrethi: Tropoje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: HALILI 1, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me 22.12.2003, me NIPT K19303613F, me seli qendrore ne Kukes, Bajram Curri, Lagjja Dardania, Rruga” Ram Sadria”, ZK 1347, objekti privat kati i pare Nr pasurie 8/200 dhe me përfaqësues ligjor Kujtim Byberi. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 03.09.2021)
Shendelli, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me 27.10.1999, me NIPT K07924803N, me seli qendrore ne Fier, Lagjja"Kastrioti",rruga"Andon Profka",2 kullat Fier dhe me përfaqësues ligjor Yzedin Bozhaj. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 03.09.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 02.06.2021, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Bajram Curri, Lagjja Dardania, Rruga" Ram Sadria", ZK. 1347, objekti privat kati i pare Nr. pusurie 8/200

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.09.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani