Skip to content

EUROGREN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-09 14:12:07
JSON

NIPT: J61814077J
Administrator: Arben Mula; Edmond Mersini
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, përpunim, tregtim, eksportim dhe importim të detaleve gjysëmfabrikate prej druri, të lëndëve drusore të gjithfarëllojshme të sharruar, artikujve të tornuar e të profiluar, makinerive të përpunimit të drurit, organizimit dhe kryerjes së shërbimit të transportit për mallra të ndryshëm dhe pasagjere, të ushqimit social etj.
Emërtime të tjera Tregtare: EUROGREN
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.11.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 51 760 627,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Rruga "Konferenca e Pezës"; Nd.73, H.1; Njësia Bashkiake Nr.6; 1027.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 09.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -1 238 337,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -245 493,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -124 657,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -1 231 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -2 126 912,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 592 984,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -2 084 699,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 547 687,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -1 387 599,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 168 898,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -848 208,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -7 415 321,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 95 199,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: -3 528 106,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 45 203,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:3 084 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 360 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 920 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 920 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 920 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 800 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 860 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 860 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 400 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 2 400 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 2 400 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 2 210 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 1 560 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 1 094 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 1 867 033,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.B