Skip to content

R I O F A R M A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: J61817032C
Administrator: Edmond Hido
Objekti i Veprimtarisë: Tregetim me shumice dhe prodhim e medikamenteve farmaceutike, imp-eks i tyre, pajisje, instrumenta medicinale, sanitare, ushqimedietale per femije.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.09.1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 88 044 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kashar Katund i Ri, Autostrada Tirane-Durres, Rruga Dytesore , Km 9

Adresa:
Kashar, Autostrada TR-DR Km 10, Godine 3 kateshe, Kati II-te

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 281 742,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -2 454 611,00