Skip to content

FONTE-FONTANA (ish "FRESKIA 01")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-07 10:54:15
JSON

NIPT: K17710810N
Administrator: Faik Lamçaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim i artikujve te ndryshem ushqimore dhe industriale me shumice dhe pakice, import eksport. Prodhim dhe ambalazhim uji te pijshem, i gazuar dhe i pagazuar, i pijeve freskuese etj.
Emërtime të tjera Tregtare: FONTE-FONTANA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/01/2000
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 48 800 000,00
Numri i pjesëve: 48 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.5 - Leje mjedisore
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Hekal Fshati Pocem, Godina ndodhet ne zonen kadastrale 2160 me numer pasurie 401/18 dhe 100 m larg Autostrades "Levan- Tepelene" Km 154.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 07.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontratë Shitje Kuotash datë 24.10.2001
Kontratë Shitje Kuotash datë 12.04.2005
Kontratë Shitje Kuotash datë 24.10.2005
Kontratë Shitje Kuotash Kapitali datë 06.08.2008
Kontratë Shitje Kuotash Kapitali datë 09.12.2008
Kontratë Shitje Kuotash Kapitali datë 28.09.2009 dhe datë 01.10.2009
Kontratë Shitje Kuotash datë 16.12.2015
Kontratë Shitje Kuotash datë 22.01.2018
Vendim i Asamblesë së Përgjithshme, Zmadhim Kapitali datë 15.07.2008
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2009
Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -3 841 889,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -3 346 319,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -2 284 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -3 450 495,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -2 528 918,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 226 929,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 511 814,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 507 611,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 820 002,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -5 798 948,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 501 061,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 920 939,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 2 486 571,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 513 705,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 306 197,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 054 619,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:3 012 964,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 518 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 997 889,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:30 456 909,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 923 459,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 13 299 729,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 15 047 702,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 13 365 091,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 18 726 699,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 34 814 194,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli