Skip to content

AUREL LUTAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-19 07:20:34
JSON

NIPT: K32719402M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari, shtypshkrime, fotokopje.
Emërtime të tjera Tregtare: AUREL LUTAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/03/2003
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 11 Janari, Rruga Ramiz Aranitasi, Pallati 140, Kati I - re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.09.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 438 030,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 89 015,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 421 712,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 384 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 76 079,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 44 991,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 238 233,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 323 220,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 272 766,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 351 239,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 161 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 276 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:438 768,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 082 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:923 688,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:2 785 809,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 289 371,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 530 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 656 681,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 837 996,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 451 082,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 3 699 762,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja