Skip to content

VINI & FOOD SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-24 09:48:01
JSON

NIPT: K72327001M
Administrator: Agim Dani
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport verera e artikuj ushqimore e te gjitha lendet e para per restorante,pajisjet e tyre
Emërtime të tjera Tregtare: VINI & FOOD
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/11/2007
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me datë 26.01.2021, në bazë të shkresës nr. 1502 Prot., datë 26.01.2021 për Vendosjen e Mases se Sigurimit te Detyrimit Tatimor, lëshuar nga Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve,u kërkua: Të mos lejohet tjetërsimi mbi pasurine dhe te drejtat pasurore qe i perkasin subjektit VINI & FOOD SH.P.K SHPK, pajisur me NUIS (NIPT)- K72327001M.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Qendra Tregtare- Hotel Sheraton

Adresa:
Tirane Kashar MEZEZ Autostrada Tirane -Durres,Fshati Mezez

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 24.03.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim trashëgimie
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 24.03.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2007
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 596 130,00
Punuar Nga : P. Nikolli