Skip to content

S&D INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-23 12:06:40
JSON

NIPT: K82112004C
Administrator: Enkelejda Metohu
Objekti i Veprimtarisë: Menaxhim dhe shperndarje te ujit te pishem dhe largimin e ujrave te ndotura. Sherbime ne fushe e mirembajtjes dhe administrimit te prones se perbashket.Konsulence teknike, projektim ne fusha te ndryshme. Tregetim, import-eksport etj. Menaxhim dhe sherbim bar - restorante.
Emërtime të tjera Tregtare: S&D INVEST
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 08.09.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Elton Doka, Isuf Uruci, Anisa Rroshi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Farke FARKE Rezidenca Kodra e Diellit, Selite

Adresa:
Vlore Himare Dhermi, Kompleksi Rezidencial Tarraca Ullinjeve, objekt 1-katesh Vlore Sarande SARANDE Zona "Hoteleri-Turizem", kanali i Çukes, Zona Kadastrale 8642, Pasuria 27/34 Tiranë Kavaje KAVAJE Marea Resort, Rruga Mujo Ulqinaku, Qeret, Kavaje, Zona Kadastrale 3101

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja