Skip to content

FUTBOLL KLUB KUKESI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 07:49:57
JSON

NIPT: L18308201F
Administrator: Lavdrim Gjici
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive të futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhirë dhe pjesëmarrja në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Aderimi dhe regjistrimi si klub në Federatën Shqiptare të Futbollit, dhe në të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtar dhe ndërkombëtar. Futja në tregun e lojtarëve për të blerë lojtarë sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesat e shoqërisë dhe Bashkisë Kukës. Shoqëria, brenda kufijve të parashikuara nga legjislacioni në fuqi, do të kryej çdo operacion tregtar dhe financiar që lidhet drejtpërdrejt ose tërthorazi me objektin e saj. Shoqëria do të kryejë aktivitetin e saj pas marrjes dhe në përputhje me licencat apo lejet përkatëse.
Emërtime të tjera Tregtare: FUTBOLL KLUB KUKESI
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 29/08/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 120 000 000,00
Numri i pjesëve: 120 000
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Braka Construction, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, e themeluar me 02/07/2016 me NIPT L61906505I me seli qendrore ne Durres, Ndertim objekt multifunksional 10 katesh, 8 kate banim + 2 sherbimi dhe 1 kat nentoke, lagjja Nr.5, Rr.Hajdar Dushi, ish Parku Sportiv, perballe shkolles Marie Kaçulini, ndodhur ne kryqezimin e rruges Mujo Ulqinaku me rrugen Andon Naçi dhe Hajdar Dushi dhe administrator & ortak i vetem Amarild Braka. Sipas te dhenave te QKB deri me date 25.05.2023

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 12.03.2021, terhequr nga QKB date 25.05.2021, Pronaret perfitues te subjektit FUTBOLL KLUB KUKESI, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, jane :

Lavdrim Gjici , shtetas shqiptar, i datelindjes 1974, pronar perfitues per 87.5% te kapitalit, pasi zoteron87.5% te kapitalit te shoqerise meme FUTBOLL KLUB KUKESI. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 19.04.2014.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Mimoza Kuçi; Desara Hatia; Majlinda Dimo
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Rruga "Adem Jashari".

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 18.09.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 25.05.2023
Kontrate Shitje Aksionesh date 16.06.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -9 014 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 256 690,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 9 876 239,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 10 398 016,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 061 207,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 755 854,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 049 942,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -7 392 553,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -13 312 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -18 331 593,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 891 116,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:57 989 444,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:85 850 918,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:107 020 509,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:213 295 001,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:132 123 163,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:122 500 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:112 552 610,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 47 520 794,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 15 991 786,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 083 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 14 760 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.B/ A.Baja