Skip to content

FISH PLANET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-05-18 07:10:57
JSON

NIPT: L61502512F
Administrator: Helidon Rruga
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, perpunim, tregtim , me shumice e pakice e te gjitha llojeve te produkteve te akuakultures detare dhe tokesore. Hapja e ambienteve te bar restoranteve , hoteleri , ambienete per kryerjen e tregtimit te mallrave ushqimore industrial dhe ato me origjine detare , si dhe hapje te magazinave doganore , kongelator per ruajtjen e produkteve ushqimore. Kerkim shkencor ne fushen e peshkimit .Hapje agjensie detare dhe spedicionere. Perpunim aktiv te te gjitha prodhimeve te detit importuara apo te mbledhura ne vend .Ngritja dhe krijimi i qendrave te detit importuara apo te mbledhura ne vend .Ngritja dhe krijimi i qendrave shkencore dhe qendrave per realizimin e analizave te mallrave ushqimore apo perbereseve ushqimor te importuara apo te destinuara per eksport , si per produktet e konsumit ushqimor nga njerezit , kafshet apo materialet e perberesit industrial.Veprimtari ne fushen e agrikultures detare dhe tokesore, prodhimi, mbareshtimi i te gjitha produkteve e nenprodukteve ujore.
Emërtime të tjera Tregtare: FISH PLANET
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.02.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 147 500,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Rruga Mikpritja Durrsake , Godina nr. 30, Shkozet

Adresa:
Vlore, Himare HIMARE Fshati Kasolle, zona kadastrale 2806

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 18.05.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuote 17.05.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala