Skip to content

SOKORSO MALSIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-10 10:33:07
JSON

NIPT: L78106701C
Administrator: Ardian Dushaj
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i aktivitetit privat të sherbimeve te ndryshme ne fushen e transportit, transporte te brendshme dhe nderkombetare, sherbime karotreci, instalime panele diellore, prodhim dhe shitje te energjise elektrike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: SOKORSO MALSIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/06/2017
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder Koplik Rruga Nacionale Koplik-Shkoder, Km 1, Palvar, godine 3 kateshe, kati II-te, nr 2, prane firmes ASHEL

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 06.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.04.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -384 005,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -1 614 151,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -76 192,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 127 345,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -155 689,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 589 584,00
Punuar Nga : P. Nikolli