Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ardian Dushaj
Rezultate gjithsej: 3

Fax Media News (ish "CALVIN VIZION"; ish "Planet Televizion")

K11405004N
(Aktivitet ne fushen e mediave elektronike, vizive, online dhe te shkruara, botime te ndryshme, prodhim e publikim reklamash, tregtim paisjesh per nevojat e mediave elektronike. Ndermjetesim per blerje, shitj)

Tiranë -909420 ALL

SOKORSO MALSIA

L78106701C
(Ushtrimi i aktivitetit privat te sherbimeve te ndryshme ne fushen e transportit, transporte te brendshme dhe nderkombetare, sherbime karotreci, instalime panele diellore, prodhim dhe shitje te energjise elek)

Shkodër ALL

ASHEL GROUP ( shoqeria e perthithur “ ASHEL”)

L88319701F
(Menaxhimin e magazinave dhe depozitave, tregtimin dhe trajtimin e mallrave, import eksport i mallrave, Import eksport i perpunimit aktiv per artikuj te ndryshem industrial, Investim ne veprimtarine e enegjis)

Malesi e Madhe ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni